Thermosbekers

Een thermosbeker is een reisbeker met een speciale dubbele isolatielaag. Dankzij een extra wand blijft een drankje dat je erin doet extra lang warm of koud. Deze eigenschap maakt dit drinkgerei ideaal om mee te nemen onderweg. Je kunt hem meenemen naar je werk of als je een dagje weggaat. Ook tijdens het hardlopen, fietsen of wandelen is het een prima geschikt product om een drankje mee te nemen voor onderweg. Een thermosbeker is er in verschillende uitvoeringen. Maak nu direct je keuze of lees de aanvullende informatie. Besteld voor 22.00 uur, is morgen in huis.

€ 6,95

Thermosbeker - Xavax

 

  0.35 L
  Blauw, Paars, Wit, Zwart
  Voor warme en koude drank
  Aanpasbare omslag

Niet op voorraad

Hoe werkt een thermosbeker?

Een thermosbeker is voorzien van een dubbele thermowand die speciaal is ontwikkeld om de vloeistof lang warm te houden of juist koel. Want dat vergeten veel mensen, je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om je drinken koel te houden op een warme dag en niet alleen voor de warme koffie of thee voor onderweg. De dubbele wand is gemaakt van aluminium, een materiaal dat de temperatuur van de inhoud lang vasthoudt. De meeste typen zijn voorzien van deze dubbele wand, dit is gedaan om te voorkomen dat je je handen eraan brandt. De buitenste laag is vaak van kunststof en voelt dus niet extreem warm of koud aan bij het gevuld zijn met een koude of warme drank. Vaak is er een handig deksel aangebracht, soms voorzien van drinkopening met rietje zodat je ook tijdens het rijden een slokje kunt nemen zonder dat je teveel wordt afgeleid van het verkeer. Een thermosbeker is ook nog eens extra veilig om tijdens het autorijden te gebruiken.

Toepassingen: in de auto op het dashboard

Veel mensen die voor hun werk dagelijks onderweg zijn, hebben er een op het dashboard van de auto staan. De koffie van thuis smaakt vaak stukken beter dan die uit een tankstation langs de weg. Het gebruik in een voertuig is een zeer populaire toepassing. De belangrijkste reden is dat de drank lang genoeg warm blijft. Vroeger stonden vrachtwagenchauffeurs er al om bekend dat ze een thermoskan met koffie en een mok meenamen van thuis omdat die zo goed smaakte. Een thermosbeker met koffie is daar in feite een afgeleide van omdat ook mensen die wat minder vaak op de weg zitten het prettig vinden om wat te drinken bij zich te hebben in een voerrtuig. Vooral op lange reizen is het fijn om iets te kunnen nuttigen zonder dat je onderweg hoeft te stoppen. Dit kan natuurlijk ook niet altijd. Denk bijvoorbeeld aan de lange files naar Zuid-Frankrijk tijdens het hoogseizoen. Als je dan een lekker koel drankje kunt nuttigen maakt dat de lange uren in de warme auto toch een beetje aangenamer.

Ideaal voor een gezellige picknick

Op stap in de natuur een hapje eten is een ideale manier om van de omgeving te genieten. Je kunt er dan voor kiezen om een horecagelegenheid op te zoeken, maar het is natuurlijk ook een optie om echt in de natuur te lunchen, of op het strand. Een picknick heb je snel genoeg georganiseerd. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een goed gevulde mand met lekkere broodjes, fruitsalade of lekkere zuivel en misschien nog wat extra’s zoals salade. En natuurlijk ook iets te drinken. De vraag is dan alleen: hoe houd je je drinken warm of juist koel? Een thermosbeker is de oplossing. Deze heeft een dubbele wand waardoor de temperatuur van de inhoud langdurig wordt vastgehouden. Dit geldt voor zowel koude als warme dranken. Als je voor een type met deksel kiest dat lekvrij afsluit kun je je drankje probleemloos meenemen. Je kunt ook gebruikmaken van modellen zonder deksel. Je kunt thee of koffie of een koele drank meenemen in een thermoskan zodat deze op temperatuur blijft en gebruikmaken van een losse geïsoleerde mok op het moment dat je even iets wilt drinken.

De grote voordelen van de lekvrije thermosbeker

Een lekvrij model kopen heeft natuurlijk grote voordelen. Deze zijn voorzien van een deksel dat vacuüm afsluit. Bij omvallen, bijvoorbeeld tijdens het autorijden, dan wordt er geen vloeistof gemorst. Zeker als je een zoete drank of koffie met suiker erin hebt kan dat een flinke kliederboel geven als deze omvalt. Bovendien kan het de elektronica in de auto beschadigen. Wanneer je kiest voor een lekvrij model dan loop je geen enkel risico. Als ie omvalt in een scherpe bocht of tijdens onverwachts hard remmen is er niets aan de hand. Let er bij de aankoop wel op of deze inderdaad lekvrij is, want dit geldt niet voor alle exemplaren. Het moet expliciet op de verpakking of in de omschrijving vermeld staan of deze al dan niet lekvrij is. Niet lekvrije uitvoeringen zijn uiteraard minder geschikt om mee te nemen voor onderweg. Je kunt ze wel gebruiken als je bijvoorbeeld gaat picknicken, om op de plaats waar je neerstrijkt met de picknickmand een drankje te kunnen drinken.

Vragen en advies

Kies de thermosbeker die je nodig hebt en geniet van je drankje. Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een product? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,8
Uitstekend "De ene dag mijn waterkoker besteld en de volgende dag bezorgd. Goede service." 10
Perfect "Zeer snelle levering en goede betaal service Met Afterpay." 9,2
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links